Turvalisus sai just uue näo!

Kas oled kindel, et Sinu lapsevanker on autojuhtidele nähtav enne, kui Sina teele astud? Kas turvalisus on Sinu jaoks oluline teema? Kas Sinu turvavarustuse juure kuulub ka üks kvaliteetne helkur?

Fakt on see, et turul ei ole piisavalt palju efektiivseid lahendusi, mis teeksid lapsevankrid korralikult autojuhtidele nähtavaks, rikkumata käru välimust või müügikõlblikkust tulevikus. Selle probleemi lahendamiseks otsustasime meie- helkureid tootev Eesti ettevõte ExtraWize, luua ScootWize helkuri – efektiivse silikoonümbrisega plastikhelkuri, mida on mugav vankrile kinnitada ilma seda kahjustamata, sest pole vaja midagi kleepida ega materjalist läbi torgata. ScootWize helkurit on ka lihtne ühelt vankrilt teisele ümber tõsta.

Tegelikult võib selle vabalt tõsta ka oma vanema lapse tõukerattale, sest nagu nimi ScootWize vihjab, on tegu ka tõukeratastele sobiva helkuriga. Tõukerattaid tekib tänavatele aina juurde. Need on laste seas väga popiks saanud, sest nendega on väga mugav lühemaid vahemaid läbida, näiteks kooli ja koju vuhiseda. Lisaks on juba päris noored lapsed osavad tõukeratastega trikitajad. Küll aga pole tõukerattad poest ostes varustatud helkuritega, mis teeksid lapsed autojuhtidele nähtavaks.

ScootWize-l on helkurid suunatud kolmele küljele, et peegeldada erisuundades lähenevate autode poole ning teha tänavatel tõukeratastega liiklemine lastele võimalikult ohutuks. Helesinisel ScootWize helkuril on ka salajane võime – lisaks helkimisele see ka helendab pimedas, tehes Sind veelgi nähtavamaks. Helendusefektiga ScootWize on saanud laste tõeliseks lemmikuks.  

Mitu helkurit on parem kui üks ja suurem helkur on parem kui väike, kuid kas teadsid ka seda, et plastikhelkur on efektiivsem kui pehme helkur. Pimedat ja hämarat aega on Eestis üsna pikalt, seega ärgem unustagem kevadeootuses ennast õhtuti nähtavaks teha ning veelgi enam oma laste liiklemist turvalisemaks muuta!

Meie ExtraWize’s oleme võtnud oma südameasjaks turvalisuse pimedal ajal ning paneme suurima rõhu kvaliteedile ja innovatsioonile. Kõik meie helkurid on ka testitud Saksamaal ning vastavad Euroopa Liidu nõuetele.

Leia oma ScootWize helkur siit või piilu ka teisi helkureid siit.

Jälgi meid ka Instagramis ja facebookis.