Looduslike õlidega sääskede vastu

Kas teadsid, et putukamürkidele ja putukatõrje kemikaalidele on olemas ka looduslikke alternatiive? Sääsetõrjevahendite vallas on järjest populaarsemad tooted mis on sõbralikud nii naha kui ka keskkonna vastu, sobides rasedatele ja beebidele ning säilitades sealjuures enda efektiivsed putukaid tõrjuvad omadused.

EXTRAWIZE POOLT VÄLJA TÖÖTATUD SÄÄSEKELL

MozziWatch on looduslik sääsetõrje käevõru, mis kasutab unikaalset naturaalsetest eeterlikest õlidest koosnevat retsepti. Kasutades sidruneukalüpti-, piparmündi-, ja lavendliõlisid oleme loonud parima koosluse, mis on efektiivne ning samal ajal ka meeldiva lõhnaga. Sääsekella lõhn meenutab värsket sidruni aroomi ning see on tõhus sääskede, puukide ja muude hammustavate putukate vastu. MozziWatchi on lihtne ning ohutu kasutada – kanna seda lihtsalt enda käe või jala ümber, ilma et peaksid midagi nahale määrima. Samuti ei pea käevõru ujuma minnes eemaldama, sest MozziWatch on veekindel. Silikoonist käevõru pikkus on reguleeritav, sobides nii lapsele kui täiskasvanule. Disainilt ajatu ja minimalistlik vorm muudavad toote atraktiivseks aksessuaariks mis ei meeldi ainult sääskedele, kes seda nähes kohe plehku panevad.

EI SISALDA DEETi

Nahale määritavad sääsetõrje kreemid/geelid ning peale piserdatavad spreid sisaldavad enamasti DEETi (sünteetiline ühend), mis on välja töötatud 1940-ndatel aastatel USA sõjaväe poolt ning mida kasutati Teises maailmasõjas ka närvimürgina. Mitmed hiljutised uuringud ongi seadnud kahtluse alla DEETi ohutuse pikaajalisel kasutamisel (eriti laste peal). Õnneks on viimase paarikümne aasta jooksul välja töötatud mitmeid efektiivseid looduslikku päritolu alternatiive. Üheks selliseks on näiteks Eucalyptus citriodora õli, mida kasutame peamise toimeainena ka sääsetõrje käevõru MozziWatch juures. Närvimürgina tuntud DEETi sisaldavad tooted võivad põhjustada iiveldust, oksendamist, kõhuvalu ja isegi teadvuse kaotust, seega soovitame võimalusel vältida DEETi sisaldavate toodete kasutamist.

LOODUSLIK SÄÄSETÕRJEVAHEND KOGU PERELE

MozziWatch sisaldab kolme põhilist toimeainet, mis üheskoos loovad meeldivalt lõhnava, putukaid peletava aroomipilve:

Eucalyptus citriodora õli (sidruneukalüpt) – tõestatud putukaid tõrjuvad omadused
Lavendli eeterlik õli – hea aroomiga ning omab mõningaid sääski peletavaid omadusi
Piparmündi eeterlik õli – lisab meeldivaid lõhnanüansse

MozziWatchi kõige olulisem toimeaine – sidruneukalüpti õli, toodetakse Eucalyptus citriodora puu lehtedest, ilma puud ennast maha raiumata. Seejärel lehti spetsiaalselt välja töötatud meetodil aurutades saadakse kätte looduslik eeterlik õli. Sarnast protsessi kasutatakse ka teiste koostisosade tootmiseks, mis tagab meie sääsekella ohutuse isegi beebidele alates 3-ndast elukuust ja rasedatele. MozziWatch looduslik sääsetõrje käevõru on mõeldud kasutamiseks kogu perele.

KORDUVKASUTATAV – TÄITETABLETID

Sääsekella kvaliteetsest silikoonist vastupidav käevõru on korduvkasutatav. Silikoonkambris paiknev toimeainetega immutatud kummist täitetablett MozziPill on lihtsasti eemaldatav ning selle saab uuega asendada. Tänu sellele et toimeained on kummist täitetableti sees, vabanevad need õhuga kokkupuutel pika aja jooksul ning üks tablett toimib kuni 15 päeva. Eelistades täitetablettidega sääsetõrjevahendit aerosoolpurkidele säästad loodust ja hoiad keskkonda puhtana. MozziWatchi termokummist täitetablette on võimalik ümber töödelda ning need ei sisalda DEETi, putukamürke ega GMO-sid.

PUUGITÕRJE JA SÄÄSETÕRJE ÜHES TOOTES

Lisaks sääskedele on soojemate ilmadega nuhtluseks ka puugid, kes kujutavad endast meie tervisele veelgi suuremat ohtu, kuna võivad edasi kanda mitmeid inimesele eriti ohtlikke haigustekitajaid. Õnneks toimib sääsekell lisaks paljudele teistele putukatele ka puukide vastu. Puugitõrje effekt on tõhusaim kui kanda MozziWatchi ümber jala. Puugid on aktiivsed kui õhutemperatuur on üle +5 kraadi, seega on oluline lisaks suvel looduses liikumisele, ennast kaitsta ka näiteks sügisel metsas seenel käies.

Muuda enda suvi sääsevabaks siit ja lisatabletid sääsevaba suve pikendamiseks leiad siit.